24 november 2017

Fysiotherapiepraktijk Vaartsche Rijn Utrecht

In onze Fysiotherapiepraktijk Vaartsche Rijn Utrecht kunt u terecht voor algemene fysiotherapie zonder dat u een verwijzing nodig heeft van een huisarts

Fysiotherapiepraktijk Vaartsche Rijn Utrecht

fysiotherapiepraktijk Vaartsche Rijn Utrecht

De klachten waarmee u in onze fysiotherapiepraktijk Vaartsche Rijn Utrecht terecht kunt zijn zeer uiteenlopend. Het kan gaan om de beperkingen in bewegen, pijnklachten, krachtvermindering, ademhalingsproblemen of zwellingen. De aandoeningen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan tijdens sporten, het uitoefenen van werkzaamheden of door het ouder worden. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht. In onze Fysiotherapiepraktijk Vaartse Rijn Utrecht kunnen wij veel klachten in het houdings- en bewegingsapparaat positief beïnvloeden. Daarbij kunt u denken aan:

  • Pijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten.
  • Zwelling van gewrichten.
  • Krachtvermindering.
  • Bewegingsbeperking.
  • Stijfheid.
  • Evenwichtsstoornissen.
  • Vermoeidheidsverschijnselen of conditievermindering t.g.v. een andere onderliggende aandoening.
  • Ademhalingsproblemen (bv hyperventilatie, benauwdheid).
  • Spanning gerelateerde klachten.

U dient het volgende mee te nemen:
Geldige Identiteitsbewijs i.v.m. uw burgerservicenummer en wettelijke identificatie plicht
Verwijsbrief van huisarts of specialist, indien van toepassing.
U wordt door uw therapeut opgehaald in de wachtkamer.

Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

De beroepsorganisatie, het KNGF, voert een actief beleid om de kwaliteit van fysiotherapie verder te verhogen. Daarbij kunt u denken aan gedragsregels, richtlijnen voor behandelingen, een wettelijke klachtenprocedure. Ook stimuleert de organisatie bijscholing. Wie aan alle eisen van behandelingen, praktijkervaring, scholing en vakoverleg voldoet, wordt toegelaten tot het kwaliteitsregister fysiotherapie van het KNGF. Sucille de Wet staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF.

Meer informatie


Wilt u meer informatie over Vrijheid Fysiotherapie neem dan contact met ons op voor een afspraak in de praktijk. Of bel ons op: 06 53 436 640 of 06 81 837 60.

Naast Algemene Fysiotherapie is Vrijheid Fysiotherapie ook gespecialiseerd in: Behandeling voor Dry Needling, Etalagebenen, Triggerpoint massage, Medical Taping en Myofasciale technieken.

Vrijheid Fysiotherapie is gevestigd in Vaartsche Rijn, lepelaarstraat 1 in Utrecht.